Benten's beste (27): Benten stelt zich voor

Geen nieuw Benten filmpje vandaag. Dus trekken we maar weer ergens een la open in het archief. En daar vonden we zowaar een filmpje over het prille begin van Benten. Mei 2012, Benten was nog een onbekend persoon in de Efteling en aan hem de dankbare taak om zich aan het YouTube kijkende publiek voor te stellen. In zijn golfkar rijdt hij een rondje door de Efteling en maakt meteen van de gelegenheid gebruik om zichzelf aan iedereen voor te stellen. Hij gaat op de foto en deelt zoveel mogelijk handtekeningen uit.

Ondertussen laat hij zijn favoriete plekken in de Efteling zien: hij gaat in Carnaval Festival, eet poffertjes en voor een ritje in Joris en de Draak is hij dus echt niet bang. Gewoon gezonde spanning. Laten we het daar op houden.

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops