Benten feest mee met het Zeven Pleinen Festijn

Het is vrijdag en hier is Benten met een spiksplinternieuw item. Zaterdag 13 juli barstte de tweede editie van het Zeven Pleinen Festijn los in de Efteling. Benten keek mee met de opstart en hielp een handje op het Carnaval Festivalplein bij Jelle en de rode neuzen. Daarnaast gingen de voetjes van de vloer op het Pirañaplein en bezocht hij het straattheater op het Steenbokplein, de kamelen op het Fata Morganaplein, was hij onderdeel van het swingend sentiment op het Witte Paardplein en sloot hij de avond af bij Sandra van Nieuwland op de Efteling Brink.

Tot en met 1 September is het Zeven Mijls Zomer in de Efteling. Het park is dan dagelijks tot maar liefst 20:00 uur geopend en op de zeven zaterdagen van het Zeven Pleinen Festijn zelfs tot 24:00 uur!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling: http://www.youtube.com/efteling. Iedere vrijdag nieuwe filmpjes.

Bol AlgemeenBol Algemeen