Volledige cast musical Klaasvaak bekend

Klaas Vaak MusicalEerder werd al bekend dat de zusjes Vajén en Venna van den Bosch afwisselend één van de vaste vier kinderrollen gaan spelen in de nieuwe Efteling musical Klaasvaak. De complete cast is nu ook bekend en kent in totaal 10 vaste rollen, waarvan zes volwassen en vier kinderrollen. De volwassen rollen zullen gespeeld gaan worden door Diederik Rep (Klaas Vaak), Willem-Jan Stouthart (Uil), Eline Schmidt (Heks), Karel Simons (Kat), Hein Gerrits (hoofdzandkabouter), Sabrine Hallewas (zandkabouter).

De vier vaste kinderrollen worden afwisselend gespeeld door Vajèn van den Bosch, Venna van den Bosch, Manouk Pluis (Kikkerprinses), Eva van Kolsteren, Juliana Zijlstra, Mandy de Lee (Roodkapje), Hugo Wagenmakers, Kobe Verdonck, Sem Bach (Hans), Échica Florijn en Roosmarijn Otten (Grietje). Vajén en Manouk zijn geen onbekenden voor het Efteling Theater. Zij speelden eerder in de musical Droomvlucht.

In totaal spelen maar liefst 607 kinderen mee in de nieuwe sprookjesmusical van de Efteling. Iedere voorstelling zijn behalve de vaste cast, ook zeven ‘nieuwe’ kinderen te zien op het toneel. Deze kinderen spelen eenmalig mee in de voorstelling en vertolken de rol van zandkabouter.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen