Laat je betoveren door het Zeven Pleinen Festijn in slowmotion

De Efteling is alle dagen van het jaar open en van 8 juli tot en met 1 september 2013 is het Zeven Mijls Zomer in de Efteling. Het park is dan dagelijks tot 20.00 uur geopend en tijdens de het Zeven Pleinen Festijn op acht zaterdagavonden maar liefst tot middernacht! Geniet dus langer dan ooit van de Efteling: http://www.efteling.com/zevenmijlszomer.

Kom naar het Zeven Pleinen Festijn in de Efteling en dans samen over zeven pleinen in sprookjesachtige sferen. Dit bijzondere feest is een zomerse cocktail van festival en sprookjes met hartveroverend straattheater, wonderlijke ontmoetingen en betoverende lampionnen overal om je heen. En elke week op één van de zeven pleinen een bijzonder gastoptreden: http://www.efteling.com/zevenpleinenf….

Laat je verwonderen! Koop je tickets met korting op http://www.efteling.com/tickets.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed