Efteling Radio viert 5-jarig bestaan

efteling radioAfgelopen weekend vierde Efteling Radio haar vijfde verjaardag. Een mijlpaal voor de enige kinderzender die al vijf jaar op landelijk niveau uitzendt en te beluisteren is via vijf miljoen kabelaansluitingen. Deze mijlpaal werd afgelopen zondag onder andere gevierd met een speciale verjaardagsuitzending, felicitaties van bezoekers en Sprookjesbosbewoners via alle Efteling-kanalen en een bijzondere compilatie van de leukste fragmenten van vijf jaar Efteling Radio.

De kinderzender heeft zich sinds de start in 2008 flink ontwikkeld, zo is Efteling Radio in de standaardpakketten van bijna alle kabelmaatschappijen opgenomen en weten steeds meer luisteraars de zender te vinden, mede door de toegenomen bekendheid van het radiostation.

Efteling Radio is het enige landelijke kinderradiostation van Nederland. De zender is te beluisteren via de kabel en via eftelingradio.com. Efteling Radio biedt haar luisteraars een brede mix van vrolijke hits, spelletjes, sprookjes en interviews. Naast de vaste presentator DJ Fee, verzorgen Ralf Mackenbach en Rachel afwisselend op zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur een eigen programma.

Bron: Nieuws van Nederland

Bol AlgemeenBol Algemeen