Eerste Zeven Pleinen Festijn met Hermes House Band en Gers Pardoel

gers pardoelAanstaande zaterdag 13 juli is het weer zover, dan breekt de allereerste Efteling Zomeravond van het jaar weer los. Het Zeven Pleinen Festijn, zoals het sinds vorig jaar wordt genoemd, staat weer bol van entertainment en muzikale verrassingen. Dit jaar staan op het hoofdpodium op De Brink de Hermes House Band en Gers Pardoel op het programma. Op alle andere podia in het park staan redelijk bekende namen met hier en daar een aanpassing. Zo komen we op Carnaval Festivalplein Jokie en Jet weer tegen die dit jaar bijgestaan worden door Jelle met een heus MeezingFestijn, afgewisseld met de Harmonie van Drie.

Op het Witte Paardplein vinden we de hele avond door Swingend Sentiment en de EftelingMuzikanten. De Olijke Kruiers maken zoals elk jaar het Ruigrijkplein weer onveilig met hun show, elke zaterdag met een andere artiest. Deze keer is dat John Hicks die de hele avond door enkele showblokken zal verzorgen.

Bij het podium op het Piranaplein is het weer ouderwets swingen geblazen op de klanken van een Zuid-Amerikaanse DJ, Salsamuziek, Maculele en Samba. Op het Steenbokplein is weer divers straattheater te zien en op het Fata Morganaplein is het weer genieten van de Oosterse Bazaar, rondlopende kamelen, een slangenact en natuurlijk mag Nadir de Kwakzalver daar niet ontbreken.

Dit jaar staan er maar liefst acht Zomeravonden op het programma waarbij het park tot 00.00 uur is geopend. Alle attracties zijn geopend en het park is prachtig verlicht. Tijdens de hele ZevenMijls-Zomer die vandaag van start is gegaan en duurt tot 1 september, is het park dagelijks tot 20.00 uur geopend.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen