Brabant meets Flevoland: Efteling Shop in Batavia Stad

eftelingNa twee pop-up locaties in Brabant reist de tijdelijke Efteling Shop nu door naar Flevoland. Vanaf 27 juli a.s. kunnen bezoekers van de Batavia Stad Fashion Outlet Efteling-artikelen kopen uit bekende lijnen als Sprookjesboom, Raveleijn, Pardoes, Jokie en Anton Pieck. De Efteling Shop is van zaterdag 27 juli tot en met zaterdag 31 augustus gevestigd op een mooie locatie in Batavia Stad Fashion Outlet. In de winkel is een kinderhoek ingericht, waar de kleine bezoekers van de Efteling Shop naar hartenlust kunnen knutselen of Efteling-series kunnen kijken.

Tevens is op wisselende dagen Efteling-entertainment aanwezig, zodat kinderen met Sprookjesbosbewoners op de foto kunnen gaan. De openingstijden van de winkel zijn gelijk aan die van Batavia Stad Fashion Outlet.

De Efteling opent, onder meer vanwege het succes van de online Efteling Shop (eftelingshop.nl), tijdelijke, fysieke locaties. Deze pop-up stores verkopen de meest populaire producten uit het Efteling assortiment en hebben bovendien bijzondere aanbiedingen, juist vanwege het tijdelijke karakter van de winkels. De pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet is de eerste fysieke winkel buiten Brabant. Eerder waren er tijdelijke winkels geopend in Breda en Eindhoven.

Bron: Efteling

SpeelgoedSpeelgoed