Benten's beste (23): Van albino tijgerpython tot Ben Saunders en Aquanura – Zeven Pleinen Festijn

Woensdag. De tijd vliegt en daarom is Benten er weer om de week doormidden te zagen met een terugblik op zijn leukste filmpjes tot nu toe. Vandaag alweer in het teken van het Zeven Pleinen Festijn. Benten bracht onder andere een bezoek aan het Fata Morganaplein waar hij met gevaar voor eigen leven een albino tijgerpython om zijn nek hing. Hij reed een rondje op Sharif de kameel en voor jongleren met één hand en een beetje acrobatiek draaide hij zijn hand niet om. Waaghals…

Benten bracht onder andere een bezoek aan het Fata Morganaplein waar hij met gevaar voor eigen leven een albino tijgerpython om zijn nek hing. Hij reed een rondje op Sharif de kameel en voor jongleren met één hand en een beetje acrobatiek draaide hij zijn hand niet om. Waaghals…

Ook hielp Benten de Olijke Kruiers met het hengelen naar verzoeknummers van gasten en stond hij helemaal vooraan toen prinses Anura en zanger Ben Saunders de sensationele nieuwe watershow Aquanura openden door de gouden bal van de prinses in de WonderWaterZuil te plaatsen. Het was dus weer een geslaagde Efteling-avond! Ben jij al bij het Zeven Pleinen Festijn geweest?

Wil je geen enkele video van de Efteling missen? Abonneer je dan op het Efteling YouTube kanaal: http://www.youtube.com/efteling. Vrijdag weer een nieuw filmpje. Tot dan!

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen