Benten's beste (20): Benten neemt een kijkje achter de schermen bij flashmob Villa Volta

Woensdag….. we gaan de week weer doormidden zagen met Benten en zijn leukste filmpjes tot nu toe. En voor de verandering deze keer opnieuw een nog niet eerder gepubliceerd filmpje. Benten neemt je mee achter de schermen van de opnames van de flashmob in Villa Volta. Het park is nog niet geopend, maar toch blijkt er een hele grote groep mensen op de been te zijn voor iets bijzonders. Kamerkoor Capella Brabant gaat namelijk parkgasten in Villa Volta verrassen.

Nietsvermoedend betreden gasten van de Efteling de attractie Villa Volta. Op het eerste oog niets aan de hand, maar zodra de kamer begint te draaien, wordt al snel duidelijk dat er iets niet klopt… Villa Volta komt tot leven! Benieuwd naar de flashmob? Kijk ‘m via deze link: http://youtu.be/EGylM3YoRgA.

Treed ook binnen in de prachtige huiskamer van Villa Volta. In dit vervloekte huis vol raadsels en geheimen weet je niet meer weet wat boven of onder is. Kom naar de Efteling en laat je verwonderen! Koop je tickets met korting op http://www.efteling.com/tickets.

De Efteling is alle dagen van het jaar open. En van 8 juli tot en met 1 september 2013 wordt de Efteling Zeven Mijls Zomer gevierd! Het Sprookjesbos en alle attracties zijn acht weken lekker lang open, dagelijks tot 20.00 uur: http://www.efteling.com/zevenmijlszomer.

Abonneer je gratis op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed