Benten viert feest met De Mandemakers Groep en helpt een handje mee

Dat er van alles te doen is in de Wondere wereld van de Efteling weet Benten natuurlijk wel. Maar dat er ook iets te beleven is nadat de poort van de Efteling sluit voor parkbezoekers wist hij nog niet. Benten ontdekt de Wereld van de Efteling tijdens een bedrijfsfeest van De Mandemakers Groep en waar nodig helpt hij een handje mee. Zo mag hij zangeres Floortje Smit begeleiden naar het podium en ervoor zorgen dat de gasten op tijd aanwezig zijn voor de spectaculaire show Aquanura.

De Efteling is alle dagen van het jaar open. En van 8 juli tot en met 1 september 2013 wordt de Efteling Zeven Mijls Zomer gevierd! Het Sprookjesbos en alle attracties zijn acht weken lekker lang open, dagelijks tot 20.00 uur: http://www.efteling.com/zevenmijlszomer.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed