Benten bezoekt DJ Fee (Efteling Radio) bij Kermis FM op de Tilburgse Kermis

Het is weer zo ver! De grootste kermis van de Benelux is neergestreken in Tilburg. Benten is er natuurlijk als de kippen bij en doet verslag vanaf de Tilburgse Kermis waar DJ Fee ook dit jaar de kindermiddag verzorgd met Roodkapje.  Ook neemt Benten een kijkje achter de schermen bij Kermis FM, breekt hij in tijdens de uitzending van DJ Fee en wordt samen met zangeres Rachel op pad gestuurd voor een battle op de kermis.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Efteling Radio, laat je verwonderen! Sprookjes, interviews, kinderliedjes en de grootste hits hoor je op Efteling Radio, het grootste kinderradiostation van Nederland! Via de kabel, maar ook via internet of de gratis Efteling Radio app.

Benieuwd naar de show van DJ Fee? Luister dan van maandag tot en met vrijdag van 16.00 uur – 18.00 uur naar de Wonderlijk Middag Show: http://www.eftelingradio.com/.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops