Jada Borsato zingt titelsong van musical Klaas Vaak

Klaas Vaak MusicalDit najaar staat een nieuwe familievoorstelling op de planken van het Efteling Theater: de sprookjesmusical Klaas Vaak. De titelsong van de musical ‘De wereld van Klaas Vaak’, is ingezongen door de tienjarige Jada Borsato en vanaf vandaag gratis te downloaden. Jada: “Ik vind het een heel mooi liedje, het is echt een beetje sprookjesachtig. Ik vond het spannend en leuk om het lied in de studio in te zingen en een videoclip te maken”.
Muziek
Het lied ‘De wereld van Klaas Vaak’ is één van de vele liedjes die straks in de musical van de Efteling te horen zullen zijn. De titelsong is vanaf vandaag gratis te downloaden via www.eftelingtheater.com. Vanaf dit weekend is de videoclip ook online te bekijken.

Het verhaal
Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Heeft Heks er iets mee te maken? En waar komt het zwarte zand vandaan? Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen.

De sprookjesmusical Klaas Vaak gaat op zaterdag 21 september in première. Tijdens deze feestelijke première zal Jada de titelsong ten gehore brengen.

Bron: Efteling

SpeelgoedSpeelgoed