Familie Wijnker vs. Familie Fiers – Battle om de wisselkabouter

Deze week geen ‘Battle om de wisselkabouter’ met een bekende gast, maar een battle met twee dappere families. In juni doen we het helemaal anders, want de battles staan de komende weken in het teken van de ‘Dappere 30 dagen’. De familie Wijnker en de familie Fiers bijten het spits af. Ridders hebben een zware taak in veel sprookjes: ze moeten prinsessen redden, draken verslaan en wat er ook gebeurt vooral dapper zijn. Vader Wijnker en vader Fiers gaan als ridder aan de slag en kijken vanuit de Pagode neer op hun gezin. Aan het gezin de taak om vanaf de Brink zo veel mogelijk Efteling-attracties uit te beelden. De ridder die de meeste attracties of sprookjes goed heeft, mag de wisselkabouter mee naar huis nemen.

In juni gaat Benten iedere week op zoek naar het dapperste gezin in een spannende strijd om de wisselkabouter in de Efteling. De gezinnen strijden tegen elkaar om de eer, de glorie én de meest praktische prijs van Nederland: de wisselkabouter!

Hoe dapper ben jij? Doe de test op http://www.efteling.com/dapperedagen en verdien 25% Dappere Familie korting op Efteling-tickets!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe de families in De Vliegende Hollander een portret van zichzelf tekenen? Neem snel een kijkje en maak kans op een bloedstollende rit in de Python om een ‘Paniekportret’ van jezelf te tekenen. Check de video hier: http://youtu.be/GIOXGucYgd0.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen