Familie Van de Heuvel vs. De Bakker – Battle om de wisselkabouter

Deze week weer een nieuwe ‘Battle om de wisselkabouter’ met twee dappere families. Deze maand doen we het helemaal anders, want de battles staan in juni in het teken van de ‘Dappere 30 dagen’. De familie Van de Heuvel en de familie De Bakker nemen het dit keer tegen elkaar op in de woeste wildwaterrivier Piraña! Aan hen de taak om het water van deze woeste maalstroom te trotseren.

Iedere familie krijgt een schaal met gewijd Inca-water. Dit water moeten ze goed beschermen, want het gezin dat aan het einde van de rit het meeste water kan offeren aan watergod Pariacaca wint en mag de wisselkabouter mee naar huis nemen.

In juni gaat Benten iedere week op zoek naar het dapperste gezin in een spannende strijd om de wisselkabouter in de Efteling. De gezinnen strijden tegen elkaar om de eer, de glorie én de meest praktische prijs van Nederland: de wisselkabouter!

Hoe dapper ben jij? Doe de test op http://www.efteling.com/dapperedagen en verdien 25% Dappere Familie korting op Efteling-tickets!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe de families in De Vliegende Hollander een portret van zichzelf tekenen? Neem snel een kijkje en maak kans op een bloedstollende rit in de Python om een ‘Paniekportret’ van jezelf te tekenen. Check de video hier: http://youtu.be/9KtmyuDa08Y.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen