Familie Delhaas vs. Familie Hofstra – Battle om de wisselkabouter

Ook deze week geen ‘Battle om de wisselkabouter’ met een bekende gast, maar een battle met twee dappere families. Deze maand doen we het helemaal anders, want de battles staan de komende weken in het teken van de ‘Dappere 30 dagen’. De familie Delhaas en de familie Hofstra nemen het dit keer tegen elkaar op in een heuse Zeven Mijls Quiz! Benten test hun dapperheid aan de hand van een sprookje over een man die klein van stuk is maar heel erg dapper: Klein Duimpje! Met de Zeven Mijls Laarzen wist hij zijn broertjes te redden uit de handen van de Reus door een slim plan, maar hoe slim zijn de families? Benten stelt zeven vragen en bij ieder goed antwoord mag er een stap naar voren worden gezet. Het gezin dat de meeste stappen zet mag de wisselkabouter mee naar huis nemen.

In juni gaat Benten iedere week op zoek naar het dapperste gezin in een spannende strijd om de wisselkabouter in de Efteling. De gezinnen strijden tegen elkaar om de eer, de glorie én de meest praktische prijs van Nederland: de wisselkabouter!

Hoe dapper ben jij? Doe de test op http://www.efteling.com/dapperedagen en verdien 25% Dappere Familie korting op Efteling-tickets!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe de families in De Vliegende Hollander een portret van zichzelf tekenen? Neem snel een kijkje en maak kans op een bloedstollende rit in de Python om een ‘Paniekportret’ van jezelf te tekenen. Check de video hier: http://youtu.be/n31w3X9G3BA.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed