Benten's beste (18): Benten blikt terug op 2012

Woensdag!!! Benten zaagt de week doormidden met een terugblik op zijn beste filmpjes tot nu toe. Vandaag haken we in met de actualiteit. Iedereen weet inmiddels dat Efteling directeur Bart de Boer de Efteling per 1 september 2013 zal verlaten. Mooi moment om in het archief te duiken waarin Benten terugblikte met Bart op het jaar 2012. En inderdaad, er was toen nog geen enkele sprake van een mogelijk vertrek. Sterker nog, Bart was één en al optimisme.

Benten heeft in 2012 ontzettend veel gezien en laten zien van de Wondere Wereld van de Efteling. Ook ontmoette hij veel leuke mensen, kon hij zijn confettikanon niet thuislaten, droeg hij veel verschillende sneakers en maakte zo nu en dan eens een foutje… tijd voor bloopers!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Vrijdag weer een familie battle!!

 

Bol AlgemeenBol Algemeen