Benten's beste (17): Van roze schoenen met divagedrag tot een natte uitdaging

Woensdag. Dat kan maar één ding betekenen…. terugkijken met Benten naar de leukste filmpjes die hij gemaakt heeft tot nu toe. Hij werd in het park al herkend aan zijn opvallende schoenen. Die schoenen gingen er zelfs alleen vandoor… Zo dansten ze met de rode schoentjes in het Sprookjesbos en maakten ze een duizelingwekkend ritje in de Python; wat een beleving! Ook heeft Benten een uitdaging aangenomen: hij moest op een regenachtige dag van de hoofdentree naar de Bobbaan zien te komen, zónder nat te worden. Nieuwsgierig of dat is gelukt? Kijken maar!

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Komende vrijdag weer een speciale familie battle!

SpeelgoedSpeelgoed