Beeld Reizigster vanaf zondag weer verkrijgbaar

reizigster buttonHet beeld van de Reizigster dat onlangs uit de winkel werd gehaald wegens kwaliteitsproblemen is vanaf zondag 23 juni weer te koop in de Efteling. Voor liefhebbers die zich hadden ingeschreven voor het beeld worden exemplaren apart gehouden tot 30 juni, hierover hebben zij ondertussen bericht gehad via de mail. De Reizigster is het derde in een serie beelden gemodelleerd naar de originele tekeningen van Anton Pieck die te vinden zijn in het park. Het nieuwe beeld werd echter uit de roulatie gehaald omdat bleek dat veel beelden beschadigingen hadden in de vorm van scheuren of loslatende verfdelen.

De hoeveelheid klachten was dusdanig dat werd besloten om de complete voorraad retour te zenden. Over enkele dagen zijn ze dus weer verkrijgbaar.

De Ganzenhoedster en De Reiziger gingen het huidige beeld voor, ze worden allen geleverd met een vitrine die voor alle beelden hetzelfde is. De oplage is nog steeds 250 stuks, een exemplaar kost slechts 199 Euro. Het beeld is alleen verkrijgbaar in souvenirwinkel De Oude Marskramer.

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen