Savanna vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Battle om de wisselkabouter’! Benten neemt het dit keer op tegen zangeres Savanna, bekend van haar hit ‘Boomerang’. Er staat Benten en Savanna een hongerige battle te wachten. Papier hier! In de Efteling vind je de vriendelijke schrokop Holle Bolle Gijs en zijn familie. Benten en Savanna moeten in een kwartier zoveel mogelijk Gijzen vinden en ze een prop papier geven. Zal het Benten en Savanne lukken om Opa Gijs, Matroos Gijs en alle andere Gijzen te vinden? Degene die de meeste Gijzen voert, mag de wisselkabouter mee naar huis nemen.

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest begeerde prijs: de wisselkabouter!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe Savanna in de Python een portret van zichzelf tekenen? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/T-y0fg_n8Tg.

Fan van Benten of Savanna? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Check hier het kanaal van Savanna: http://www.youtube.com/ZangeresSaVaNNa.

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops