Rodney vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Het is weer vrijdag en dat betekent maar een ding: tijd voor een nieuwe ‘Battle om de wisselkabouter’! Benten neemt het dit keer op tegen Rodney Elzer, bekend van The Voice of Holland. Er staat Benten en Rodney een muzikale battle te wachten. Bij de Fata Morgana liggen muziekinstrumenten. Aan Benten en Rodney de uitdaging om samen met gasten van de Efteling een eigen band te vormen! Met deze band moeten ze optreden en het lied ‘Stampen, Stampen, Stampen’ van Sprookjesboom spelen. Diegene met het hardste applaus in dB mag de wisselkabouter mee naar huis nemen.

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest begeerde prijs: de wisselkabouter!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe Rodney in de Python een portret van zichzelf tekent? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/-FIBK_nLzDc.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Check ook het YouTube kanaal van Rodney: http://www.youtube.com/rodneyelzer.

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen