Ralf Mackenbach vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Battle om de wisselkabouter’! Benten neemt het dit keer op tegen zanger en Efteling Radio dj Ralf Mackenbach. Er staat Benten en Ralf een muzikale battle te wachten. Dat Benten en Ralf experts zijn op het gebied van de Efteling is inmiddels bekend. Maar hoe goed kunnen ze die kennis overbrengen op de gasten in de Efteling? Aan hen de taak om ieder een slim team van vijf gasten te zoeken en ze te laten raden welke Eftelingmelodie ze neuriën. Diegene met het slimste team mag de wisselkabouter mee naar huis nemen.

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest begeerde prijs: de wisselkabouter!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe Ralf Mackenbach in de Python een portret van zichzelf tekent? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/AYd-73DdyKM.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Check ook het YouTube kanaal van Ralf: http://www.youtube.com/user/ralfclub.

SpeelgoedSpeelgoed