Nieuw Raveleijn-logboek in de souvenirwinkels

raveleijn logoIedereen kent ze wel: De voetbalplaatjes die bij verschillende supermarkten verkrijgbaar waren om te sparen. Omdat dit altijd een groot succes is geweest, heeft de Efteling dit concept nu overgenomen. Bezoekers kunnen nu kaartjes van Raveleijn verzamelen in een speciaal gemaakt logboek. Zo kunnen bezoekers bijhouden hoeveel keer ze in Raveleijn zijn geweest. Een boekje kost €5,- en is te koop in de Efteling.

Sparen
De bedoeling van het boek is om alle Raveleijn kaartjes bij elkaar te sparen. Ieder kaartje heeft zijn eigen plekje in het boek. De karakters bij elkaar, de wapens bij elkaar e.d. Zo krijg je een overzicht van alle kaartjes per onderwerp. Ook is er ruimte in het boekje voor aantekening en kunnen handtekeningen van acteurs worden verzameld in een galerij. Alles met het doel als uniek aandenken aan jouw beleving van Raveleijn in de Efteling.

Kaarten
Naast dat de 30 showkaarten van Raveleijn zijn te verzamelen voor in een boek, worden er ook waardes op de kaarten gegeven, namelijk: Kracht, wijsheid en snelheid. Met deze waardes op de kaarten kun je een spel spelen met vrienden. Je moet dat denken aan een spel in de richting van Pokémon-kaarten.

Online logboek
Als extraatje bij de showkaarten van Raveleijn uit de Efteling, kun je met de unieke code op ieder ticket een voorwerp in de game van Raveleijn vrijspelen. Ook kun je jouw logboek die je al op papier hebt, digitaal verwerken in het digitale logboek.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen