Domien Verschuuren vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Battle om de wisselkabouter’! Benten neemt het dit keer op tegen 3FM-dj Domien Verschuuren, bekend van het BNN radioprogramma @Work. Er staat Benten en Domien een natte battle te wachten. Vandaag is een feestelijke dag, want precies één jaar geleden werd de sensationele watershow Aquanura onthuld in de Efteling. Aan Benten en Domien de uitdaging om samen met vijf parkgasten een eerbetoon te brengen aan de grootste watershow van Europa. Het gaat in deze battle om show en precisie. Het team dat het meeste water in de watermeter weet te krijgen mag de wisselkabouter mee naar huis nemen.

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest begeerde prijs: de wisselkabouter!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe Domien in de Python een portret van zichzelf tekent? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/R53mgujAAU4.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Check ook het YouTube kanaal van Domien: http://www.youtube.com/Domien.

Bol AlgemeenBol Algemeen