Benten's beste (15): Benten helpt mee in restaurant Het Wapen van Raveleijn

Zo, woensdag. Normaal zaagt Benten de week doormidden met een filmpje uit vroegere tijden toen er nog geen battles en al helemaal geen wisselkabouters waren. Maar net als vorige week vandaag gewoon een nieuw filmpje. Mooi toch? Benten helpt mee in de keuken van een van de leukste restaurants in de Efteling: Het Wapen van Raveleijn. Hij helpt mee in de keuken, serveert gerechten uit en zorgt er voor dat de gasten niets ontbreekt.

Wil jij ook een keer bourgondisch tafelen in Middeleeuwse sferen? Kom naar de Efteling en schuif aan in restaurant Het Wapen van Raveleijn. Hier hoef je niet te kiezen, want je eet gewoon wat de pot schaft! Een heerlijke en pure driegangen maaltijd per tafel opgediend. Ouderwets samen tafelen en alles delen. Proef de sfeer van weleer! Benieuwd naar het menu? Meer informatie vind je via: http://www.efteling.com/raveleijn.

Kom naar de Efteling en laat je verwonderen! Koop je tickets met korting op http://www.efteling.com/tickets.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen