Benten's beste (11): Griezelen met Paul van Loon

Woensdag. Mooi moment voor Benten om weer eens op ambachtelijke wijze de week doormidden te zagen met een nieuwe Benten’s beste. Omdat we de afgelopen dagen zijn overspoeld met Raveleijn vanwege de vernieuwde Raveleijn parkshow keert Benten terug naar eind oktober 2012 waar hij een onmoeting had met de schrijver van het verhaal van Raveleijn. Herfst, halloween, vroeg donker… griezeltijd! Na de boekpresentatie van het nieuwe boek van Paul van Loon, Weerwolfnachtbaan, gaat Benten met hem op pad. Hoe griezelbestendig is Paul van Loon zelf? Samen bekijken ze de enge kant van de Efteling. Eng? Ja, zeker wel!

De spiegel van Sneeuwwitje doet menig (kinder)hart zéker sneller kloppen.. en wat dacht je van de Chinese Nachtegaal? Goed skelet! Het Spookslot kan natuurlijk niet ontbreken. Volgens Benten woont zelfs de vriend van Lady Gaga hier. Ieks! Verder zijn vooral die echte jongetjes heel eng.. Griezel mee, als je durft 😉

Ben je benieuwd naar het nieuwe boek van Paul van Loon? Je vindt het in Eftelingshop.nl: https://www.efteling.com/webshop/p-88…

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen