Sprookjesboom de Musical op tournee

sprookjesboom musical‘Sprookjesboom de Musical, een gi-ga-gantisch avontuur’ gaat in het najaar van 2013 op tournee. Vanaf 12 oktober is de kindermusical te zien in zo’n 40 verschillende theaters in heel Nederland en België, waaronder het DeLaMar Theater in Amsterdam, Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en Arenbergschouwburg in Antwerpen. In 2009 produceerde Efteling Theaterproducties geheel in eigen huis het eerste deel van Sprookjesboom de Musical. Deze voorstelling over Willem de Houthakker werd genomineerd voor de ANWB Publieksprijs 2010 in de categorie beste kinder- en familiemusical. De musical beleefde een succesvolle tournee van ruim vier maanden en wordt in april 2013 uitgezonden bij RTL8. In 2012 kwam de Efteling met een 2e deel van de kindermusical. Dit gi-ga-gantische avontuur met o.a. Jonathan Demoor in de hoofdrol als Klein Duimpje, werd reeds door 35.000 (groot)ouders en kinderen bezocht in het Efteling Theater.

Speeldagen
In het najaar van 2013 staan bijna 90 voorstellingen op de agenda’s van de theaters. Op zaterdag 12 oktober gaat de tournee van start in theater De Leest in Waalwijk. Informatie over locaties en speeldata volgt binnenkort via www.eftelingtheater.com.

Verhaal
Als Roodkapje tegen Klein Duimpje zegt: “Je bent ook veel en veel te klein!” is voor hem de maat vol! Hij wil niet langer zo klein zijn! Maar hoe wordt iemand groot? Heks maakt sluw gebruik van de wens van deze kleine jongen. Ze tovert hem, natuurlijk in haar eigen voordeel, groot. Klein Duimpje komt er samen met iedereen in het Sprookjesbos achter wat het is om groot te zijn. Maar is groter zijn eigenlijk wel beter?

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen