Sneak preview vernieuwde Raveleijn-show voor abonnementhouders *inschrijving geopend*

raveleijn logoOp 30 april moet de vernieuwde parkshow Raveleijn in première gaan. Na maanden niet gespeeld te hebben, brengt de Efteling in samenwerking met Puy du Fou de nieuwe show terug in het park. Abonnementhouders krijgen de mogelijkheid om in de try-out periode de show al te bekijken.  In de try-out periode wordt er nog druk gewerkt aan de laatste details van de voorstelling. Een try-out show kan dus later beginnen dan gepland en mag tussentijds worden stilgezet. De datums van de try-out voorstellingen zijn nog niet bekend, evenals het aantal shows die worden opgevoerd per dag, maar de try-outs zullen waarschijnlijk vanaf 26 april worden gehouden.

Aanmelden
Aanmelden voor de sneakpreview kan via efteling.com/sneakpreview of via de site van de Efteling vanaf 19 april 2013. Na aanmelding is het niet meer mogelijk om nog van datum of showtijd te veranderen. Voor iedere show geldt vol = vol, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Meepraten
Als je mee wilt discussiëren over de nieuwe Raveleijn-show en de try-outs, dan kun je reageren op het Forum van de Vijf Zintuigen.

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen