Nieuwe Raveleijn-teaser toont nieuwe show-elementen

raveleijn logoVandaag is een nieuwe Efteling-reclamespot geïntroduceerd waarin de vernieuwde show van Raveleijn centraal staat. Naast close-up beelden van enkele raven is tevens te zien dat de Magische Poort in de arena is nagebouwd en deel uit zal gaan maken van de show.  De ruiters zullen straks door een wolk van mist en nevel via de Raveleijn-poort hun entree maken in de arena, zoals het ooit was verzonnen door Paul van Loon, de schrijver van het verhaal. In het begin van de teaser is flink borrelend water te zien, wat er op wijst dat rond de poort ook een waterplas is aangelegd. Volgens geruchten is de waterpomp uit de arena verdwenen, waarschijnlijk kunnen we dus andere special effects met water verwachten in een andere vorm. (Video na de klik!)

Daarbij is er in het spotje vegetatie zichtbaar wat duidt op een wat betere aankleding van het decor. De Draconicon zal tijdens het oprijzen uit de grond grotendeels achter de poort verscholen blijven.

Over het verdere hoe en wat zal het nog enkele dagen gissen blijven. Aanstaande vrijdag vindt de eerste try-out voor abonnementhouders plaats, waarna er zondag en maandag nog vier zullen volgen. Vanaf dinsdag 30 april is de show weer te bezoeken voor het grote publiek.

Overigens zijn de try-outs zo goed als volgeboekt, alleen voor de show van 13.00 uur op maandag 29 april waren gisteren nog enkele kaarten beschikbaar.

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen