Nationale open golfdag 2013 bijna afgelopen

efteling golfparkDeze week is het Nationale Sportweek, waarin alle sportverenigingen hun sport willen promoten en waarin ze laten zien dat sporten heel gezond is. Vandaag, midden in de Nationale Sportweek, is het nationale open golfdag. Ook het Efteling Golfpark doet aan deze landelijke openstelling voor alle golfbelangstellende mee. Vandaag kon iedereen die een “balletje” wilde gaan slaan dus ook terecht bij het Efteling Golfpark. Zo kon iedereen die de golfsport wilde ontdekken vandaag op verschillende golfparken terecht, zo ook bij het Efteling Golfpark.

De dag begon al vroeg, vanaf 10:00 uur was iedereen welkom op het terrein van het Efteling Golfpark. Op deze dag die tot 16:30 uur zal duren, kan iedereen meedoen aan verschillende beginnende golfclinics, maar ook kun je proberen om profesionele golfspelers te verslaan in het onderdeel “Beat the pro”. Daarnaast werden er rondleiding gegeven, zodat je een kijkje kunt nemen op het golfpark en kennis kunt nemen van alle flora en fauna die op het golfpark leven.

Golfers met een HCP 54 of lager hebben daarbij ook nog de mogelijkheid om een 9 of 18 holes-spel gratis te komen spelen op het 95 hectare grote golfpark, midden in de natuur.

Het Efteling Golfpark tussen Kaatsheuvel en De Moer
Het Efteling Golfpark tussen Kaatsheuvel en De Moer

Bron: Efteling

SpeelgoedSpeelgoed