Mano vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Taa tata Taa tata Tatata… het is weer tijd voor een nieuwe ‘Battle om de wisselkabouter’! Benten neemt het dit keer op tegen tieneridool Mano, bekend van het Junior Songfestival en zijn nieuwste hit Girl in the photograph. Er staat Benten en Mano een internationale battle te wachten. Benten en Mano gaan een lange reis maken langs 14 landen in de attractie Carnaval Festival. Als internationaal succesvolle artiesten aan hen de taak om in de goede volgorde te onthouden welke landen ze zien. Ze mogen niets opschrijven! Degene die de meeste juiste landen kan onthouden wint en mag de wisselkabouter mee naar huis nemen.

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest begeerde prijs: de wisselkabouter!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe Mano in de Python een portret van zichzelf tekenen? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/wWby4nOFXHk.

Fan van Benten of Mano? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Check hier het kanaal van Mano: http://www.youtube.com/kamaloku.

SpeelgoedSpeelgoed