Lola Brood vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Battle om de wisselkabouter’! Benten neemt het dit keer op tegen Lola Brood, bekend van haar kledinglijn ‘The Rock ’n Roll Junkie Collection’. Er staat Benten en Lola een kleurrijke battle te wachten. In de vijver op de Pardoes Promenade in de Efteling is een enorme zwerm eendjes neergestreken. Aan Benten en Lola de taak om zo veel mogelijk eendjes in dertig seconden uit de vijver te vissen. Degene met de meeste eendjes wint en mag de wisselkabouter mee naar huis nemen.


In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest begeerde prijs: de wisselkabouter!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe Lola in de Python een portret van zichzelf tekenen? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/kQb-dzx-bJs.

Fan van Benten of Lola? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed