Efteling presenteert vernieuwde parkshow Raveleijn (reportage)

raveleijn logoVoor de echte fans is het nog even wachten. De vernieuwde parkshow Raveleijn die de Efteling in samenwerking met Puy du Fou heeft opgezet. Vandaag mocht het Efteling-personeel al een kijkje komen nemen, vanaf morgen zijn de try-outs voor abonnementhouders en 30 april gaat de nieuwe voorstelling in première voor alle reguliere parkbezoekers. (Videoreportage na de klik!)De nieuwe show, die in een geheel nieuw decor aan atributen wordt opgevoerd in een deels verbouwde Raveleijn-arena, bevat veel special effects, zoals vuur-effecten. De show zelf vertelt nog steeds het verhaal van Raveleijn, dat geschreven is door Paul van Loon. Om het hele verhaal te kunnen vertellen, wordt er in de show redelijk veel vaart gemaakt.

Bij de première waren ook een aantal bekende Nederlanders aanwezig, waaronder Pieter van den Hoogenband en Anky van Grunsven, en de man die het verhaal van Raveleijn geschreven heeft: Paul van Loon.

De makers van de Efteling fansite vijfzintuigen.nl waren bij de premiére van de nieuwe show en maakten de volgende reportage:

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed