Efteling: geen kinderen geconfronteerd met 'onthoofde' Langnek

langnek onthoofd 02Hehehe!! Blijkbaar zat er toch iemand bij de persdienst van de Efteling peentjes te zweten over het nieuws van de onthoofde Langnek. Typisch staaltje van downplayen…. niets aan de hand mensen, doorlopen! Maar goed, in het kader van hoor en wederhoor nu de Efteling zelf over de onthoofde Langnek.

Kinderen zijn in de Efteling niet geconfronteerd met een ‘onthoofde’ Langnek. Dat laat het attractiepark in Kaatsheuvel officeel weten. De meterslange nek piepte en kraakte en dus nam de Efteling Langnek in maart onder handen.
De Efteling laat weten dat het sprookjesfiguur tijdens openingstijden steeds zorgvuldig afgedekt was met een plastic zeil.

Losse onderdelen
Het ontlede lichaam van Langnek werd pas af- en aangevoerd toen alle kinderen het park allang hadden verlaten, aldus een woordvoerder. Dat er toch kinderen de nek, hoofd of andere lichaamsdelen hebben gezien, zoals pretparkfansite Looopings meldt, ontkent hij met klem.

Inmiddels heeft het sprookje een goed einde gekregen. Langnek steekt inmiddels weer fier zijn nek uit. En hij leefde nog lang en gelukkig.

Bron: Omroep Brabant

Bol AlgemeenBol Algemeen