Efteling Courant bij De Telegraaf

Efteling courant 2013 01Op zaterdag 27 april is in De Telegraaf een nieuwe editie te vinden van de Efteling Courant, ditmaal betreft het een Koninklijke editie. De Courant bevat voornamelijk allerlei weetjes over vooral de nieuwste attracties van de Efteling. De inhoud van het 16 pagina’s tellende krantje is gericht op alles wat met koninklijk te maken heeft in verband met de aankomende troonswisseling op dinsdag 30 april, wanneer Konining Beatrix de troon afstaat aan haar zoon Willem-Alexander. Zo staat er een pagina “Koninklijke Weetjes en Keizerlijke Tips” in, waarbij diverse weetjes zo geschreven zijn dat ze in het Koninkrijk De Efteling passen.

Daarnaast vooral veel advertenties, leuke aanbiedingen, een wedstrijd waarbij Eftelingprijzen te winnen zijn en veel fotomateriaal.

De Efteling Courant is alleen verkrijgbaar bij aankoop van De Telegraaf, die op zaterdag 2,70 Euro kost. Aangezien in deze uitgave ook een “Appeltje van Oranje”-speldje is toegevoegd zal de verkoop naar verwachting zeer snel gaan, op=op.
Efteling courant 2013
Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen