Benten's beste (9): Moppen tappen met Jochem van Gelder en een wandeling met de directeur

Niets is zo oorstrelend als het geluid van een zaag op woensdag. Dan weet je inmiddels wel dat dat Benten moet zijn die de week doormidden aan het zagen is. Tijd voor een terugblik op de lange lijst van belevenissen van Benten in en om de Efteling. Vandaag blikken we terug op eind augustus 2012. Wie kent er een goede mop? Even moppen tappen, lachen toch! Hoe gaat die mop met die koe ook weer, Benten? Jochem van Gelder was in de Efteling voor zijn nieuwe programma op zoek naar grappenmakers en tja, daar moest Benten bij zijn natuurlijk!

Die vrolijke bui wordt even voortgezet in Carnaval Festival, de reis rond de wereld, terwijl we zingen: ’ta-ta-ta-ta-taaa’ ! Die blijft nog wel even in je hoofd hangen.

En wat denk je van de directeur van de Efteling op sneakers? Helemaal top! Benten mocht mee met Bart de Boer tijdens een van zijn dagelijkse wandelingen. Wist je dat Doornroosje wakker kussen maar één van zijn vele verantwoordelijkheden is?

Heb jij nog tips of een idee voor Benten? Stuur ze naar youtube@efteling.com en wie weet zie je ze terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Vrijdag weer een nieuwe battle!! Tot dan!

SpeelgoedSpeelgoed