Benten's beste (8): Benten helpt mee in de Efteling pop-up store

Ok, woensdag. Mooi moment om even tot rust te komen en even stil te staan dat we op de helft zijn. En natuurlijk Benten die de week weer vakkundig doormidden zaagt. Naast de battles om de wisselkabouter op vrijdag gebeuren er natuurlijk ook nog een heleboel andere spannende dingen binnen en buiten de Efteling. Sinds 29 maart is de enige echte Efteling pop-up store te vinden in winkelcentrum De Barones in Breda. Benten neemt een kijkje en helpt natuurlijk een handje mee. High five! Tot en met 21 april kun je echte Efteling-artikelen tegen aantrekkelijke prijzen kopen in deze winkel. Je vindt hier onder andere Sprookjesboom-, Raveleijn-, en Pardoesproducten.

Kleine en grote bezoekers van de Efteling shop kunnen iedere woensdag een liedje aanvragen bij DJ Fee van Efteling Radio of iedere zondag met Sprookjesbosbewoners op de foto gaan. Kom je ook een kijkje nemen?

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed