Benten's beste (10): Van toffe taxi ritjes tot de Vliegende Hollander

En dan is het toch weer woensdag. Tijd voor Benten om de week weer eens vakkundig doormidden te zagen met een nieuwe Benten’s beste. Terug in de tijd naar eind augustus 2012. De ideale start van een dagje Efteling begint bij… Benten! In Tilburg op de bus wachten? Ben je gek, hoeft niet! Benten brengt als een volleerd taxichauffeur verschillende bezoekers naar de Efteling. Service tot aan de entree! In de Efteling taxi komt van alles aan bod; giechelen over jongens, een Zweedse Michael Jackson en trouwen in de Efteling? Na dit taxi avontuur is er uiteraard nog even tijd voor een attractie: Benten ontdekt de Vliegende Hollander! Vet!

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook, Hyves of Google +. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Vrijdag weer een battle!!

Aanbiedingen bij webshops