Benten zoekt Klaas Vaak

Hot nieuws vandaag over Klaas Vaak. De gastheer van Efteling Bosrijk gaat de planken op in het Efteling Theater vanaf 11 september 2013. Reden voor de Efteling om Benten er op af te sturen om enkele vragen aan Klaas Vaak te stellen. Maar dat gaat niet helemaal zoals het zou moeten gaan…..

De leukste musical voor het slapengaan in het najaar in het Efteling Theater. In het najaar van 2013 staat een gloednieuwe familiemusical op de planken van het Efteling Theater: de sprookjesmusical Klaas Vaak. Vanaf september speelt de zandtovenaar de hoofdrol in de nieuwste voorstelling van Efteling Theaterproducties.

Het verhaal: Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Heeft Heks er iets mee te maken? En waar komt het zwarte zand vandaan? Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen.

De sprookjesmusical Klaas Vaak is exclusief te zien in het Efteling Theater van 11 september 2013 tot en met 9 maart 2014. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eftelingtheater.com of 0900-0161 (€0,15pm). De officiële première van de musical is zondag 22 september 2013.

Abonneer je gratis op het Efteling YouTube kanaal en mis geen enkele video van de Efteling: http://www.youtube.com/efteling.

Oh ja, woensdag weer een Benten’s beste natuurlijk!!

Aanbiedingen bij webshops