Toprak vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Het is weer tijd voor een nieuwe battle om de wisselkabouter! Dit keer neemt Benten het op tegen GTST-actrice Toprak Yalciner. Zal het haar lukken om de meest praktische wisselprijs van Nederland mee naar huis te nemen? Wie kan er het hardst gillen? De battle vindt plaats in de Python. Benten en Toprak moeten ieder een treintje vullen met mensen die zo hard mogelijk kunnen gillen. Tijdens de rit wordt met een decibelmeter gemeten wie van de twee samen met de parkbezoekers het meeste lawaai maakt.

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest praktische prijs: de wisselkabouter!

Oh, enne… Heb je al gezien dat Toprak in de Python een portret van zichzelf tekent? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/Yo50QvaxhwM.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops