Sway vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Battle om de wisselkabouter’! Benten neemt het dit keer op tegen Janice, Aïcha en Saja van meidengroep Sway. Er staat ze een swingende battle te wachten. Ze moeten bezoekers van de Efteling de wereldberoemde Drakendans aanleren! Benten en de drie zangeressen hebben één kwartier de tijd om zoveel mogelijk dansers en danseressen te verzamelen. Degene met de meeste dansers wint. Zal het Sway lukken om de meest praktische wisselprijs van Nederland mee naar huis te nemen?

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest begeerde prijs: de wisselkabouter!
Fan van Benten of Sway? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed