Paul van Loon vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Boe! Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Battle om de wisselkabouter’! Benten neemt het dit keer op tegen kinderboekenschrijver Paul van Loon. Er staat ze een griezelige battle te wachten: wie laat de meeste mensen schrikken in het Spookslot?  De geest van heks Visculamia jaagt al 35 jaar lang de gasten van de Efteling de stuipen op het lijf. Paul van Loon en Benten gaan haar hierbij helpen. Degene die in 15 minuten de meeste mensen aan het schrikken maakt, wint deze battle.

Zal het Benten lukken om de meest begeerde wisselprijs van Nederland ein-de-lijk mee naar huis te nemen? In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest praktische prijs: de wisselkabouter!

Fan van Benten of Paul van Loon? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed