Mert (Realiteittijd) vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Battle om de wisselkabouter’! Benten neemt het dit keer op tegen vlogger Mert, bekend van zijn Youtube kanaal Realiteittijd. Er staat ze een sprookjesachtige battle te wachten. Ze moeten vijf sprookjes uitbeelden aan gasten in het Sprookjesbos in de Efteling. Degene die het snelste zijn sprookjes laat raden is de winnaar. Maar er zit een addertje onder het gras… Benten en Mert mogen niet praten. Zal het Mert lukken om de meest praktische wisselprijs van Nederland mee naar huis te nemen?

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest begeerde prijs: de wisselkabouter!

Fan van Benten of Mert? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Check hier het kanaal van Mert: http://www.youtube.com/Realiteittijd.

SpeelgoedSpeelgoed