Impressie vernieuwde Raveleijn-show

raveleijn logoEftelingdirecteur Bart de Boer heeft vandaag via Twitter een artist impression vrijgegeven van de vernieuwde Raveleijn-show. Op de illustratie is te zien is dat meer decorstukken toegevoegd woden om de show interessanter te maken zoals de Magische Poort en een uitkijktoren. Daarbij worden er straks meer vuureffecten gebruikt.

 

Raveleijn 2013

Een groot formaat van de impressie is HIER te bekijken.

Medewerkers van het Franse attractiepark Puy du Fou zijn al maanden bezig om in samenwerking met de Efteling de show een grote update te geven om het publiek opnieuw te boeien en te verrassen.

Sinds de opening van de magische stad Raveleijn in 2011 hebben bijna 2 miljoen bezoekers de eerste parkshow Raveleijn gezien. Ook kreeg het verhaal bekendheid bij het grote publiek via de televisieserie en het boek van Paul van Loon. Voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling Bart de Boer is heel blij met de nieuwe show: “De samenwerking met Puy du Fou ziet er goed uit. Het wordt een show vol vaart, spanning en actie. Onze bezoekers zien o.a. de magische poort terug, maar ook de gedaantewisseling van de kinderen naar volwassen ruiters. Zij zullen het spektakel met acteurs, water en vuur zeker waarderen.”

De vernieuwde show is volgens de planning vanaf 30 april te zien.

Bron: Efteling / Bart de Boer via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen