Efteling Poortpassen omgedoopt tot Tickets

eftelingVanaf aanstaande maandag, 4 maart 2013, worden de entreebewijzen van de Efteling niet langer Poortpassen genoemd. De nieuwe entreebewijzen heten “Tickets”. Zoals men voorheen de Poortpas, Poortpas Fijn en Poortpas Pieckfijn kende, wordt er nu onderscheid gemaakt tussen een Ticket, een Ticket met fijne extra’s en een Ticket compleet verzorgd. Net als bij de oude verdeling zijn er nu ook drie verschillende entreebewijzen die verschillende mogelijkheden hebben. Het normale ticket geeft alleen toegang tot het park de Efteling en kost in het reguliere seizoen €34,50, in het zomerseizoen €36,50 en via de site van de Efteling altijd €32,00.

Het ticket met fijne extra’s recht op dertig minuten extra tijd in de Efteling, koffie of thee met een muffin, friet met een snack en 20% korting op een souvenir. het ticket kost in het reguliere seizoen €44,50, in het zomerseizoen €46,50 en via de site van de Efteling altijd €42,00.

Als laatste en meest uitgebreide ticket is er het ticket compleet verzorgd waarbij je ook dertig minuten eerder het park mag bezoeken, thee of koffie met een appelgebak krijgt, panini met frisdrank als lunch hebt, verschillende diner mogelijkheden hebt (zie de site van de Efteling voor meer informatie) en 25% korting op een souvenir krijgt. Het ticket compleet verzorgd kost in het reguliere seizoen €64,50, in het zomerseizoen €66,50 en via de site van de Efteling altijd €62,00.

Naast deze nieuwe passen blijft de korting voor mindervalide bezoekers wel bestaan. Kinderen onder de drie jaar hebben gratis toegang en een losse parkeerkaart blijft dit jaar €10 kosten. Kijk voor meer informatie op de site van de Efteling.

Hoewel de Efteling over gaat op de “Tickets” blijven de merken “Poortpas” en “Efteling poortpas” nog wel geregistreerd tot 20 september 2020. De rechten voor het voeren van de namen “Poortpas” en “Efteling Poortpas” liggen tot die tijd dus nog wel bij de Efteling. Of de poortpassen ooit nog terug gaan komen of dat ze in een andere vorm terug gaan komen is niet bekend.

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen