Efteling opent eerste winkel buiten parkgrenzen

eftelingOp Goede Vrijdag, 29 maart, opent attractiepark de Efteling in winkelcentrum De Barones in Breda haar eerste fysieke winkel buiten de parkgrenzen. Via het retailconcept ‘pop-up store‘ brengt de Efteling haar producten en beleving meer naar de mensen toe. Een pop-up store is een tijdelijke winkel op een vaak tijdelijke locatie. Tot en met 21 april worden echte Efteling-artikelen tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden, waaronder producten uit de bekende Sprookjesboom- , Raveleijn- en Pardoeslijn.

Het winkelpand wordt aangekleed met herkenbare Efteling-decoratie en daarnaast is iedere woensdag en zondag Efteling-entertainment aanwezig. Zo kunnen kleine en grote bezoekers van de Efteling winkel in Breda een liedje aanvragen bij DJ Fee van Efteling Radio of met Sprookjesbosbewoners op de foto gaan.

De Efteling pop-up store is van vrijdag 29 maart tot en met zondag 21 april gevestigd in winkelcentrum De Barones in Breda. De openingstijden van de winkel zijn gelijk aan die van het winkelcentrum.

Bron: Efteling

SpeelgoedSpeelgoed