Diverse werkzaamheden ter voorbereiding van nieuw seizoen

eftelingOndanks het feit dat we dit jaar geen nieuwe attractie hoeven te verwachten is er in het park altijd wat te doen. Buiten de voorbereidingen van de vernieuwde Raveleijnshow wordt het park momenteel weer klaar gemaakt voor het komende toeristenseizoen. Een klein overzicht.  De buitenmuren aan de achterzijde van de Pirana zijn helemaal opgeknapt, enkel een likje verf ontbreekt nog. Langs de wachtrij van De Bob is de grond helemaal verhard, waarschijnlijk om grote modderpoelen bij regenval te voorkomen. In de Smokkelgang van De Vliegende Hollander is ook het een en ander gebeurd, deze is aan de zijkanten vol gezet met diverse tonnen en kratten. Aan de ene kant heeft dit met veiligheid te maken omdat er te veel mensen in de gang konden, maar omdat de gang te breed was konden ook te veel mensen voordringen.

Bij het wijzigen van de PoortPassen naar Tickets dienden de informatieborden bij de entree ook aangepast te worden, dit is afgelopen week gedaan. Naast diverse schilder- en opknapwerkzaamheden in het Sprookjesbos werd in diezelfde periode een nieuwe zuil gemetseld waarop binnenkort een nieuw beeld zal verrijzen van de Gebroeders Grimm. De zuil staat in de siertuin vlakbij de kiosk.

Eerder werden ook al vernieuwde welkomsborden bij de entree opgemerkt en nieuwe parasolletjes op het terras bij de Smulpaap.

Bron: vijfzintuigen.nl

Meepraten? Je bent welkom op het forum.

SpeelgoedSpeelgoed