Britt vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Het is zover! De bloedstollende ‘Battle om de wisselkabouter’ is begonnen! Britt Dekker, bekend van haar show met Ymke, bijt het spits af en neemt het op tegen Benten. Zal het haar lukken om de meest begeerde wisselprijs van Nederland mee naar huis te nemen?

Wie is de snelste kapitein? In het schommelschip De Halve Maen zitten aan de ene kant bezoekers met een fez van de Fata Morgana op hun hoofd en aan de andere kant bezoekers met een kaboutermuts. Aan Benten en Britt de taak om de bezoekers zo snel mogelijk van muts te laten wisselen.

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest praktische prijs: de wisselkabouter!

Oh, enne… Heb je al gezien dat Britt in de Python een portret van zichzelf tekent? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/EHuXxLRfUTo.

Fan van Benten of Britt? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops