Benten's beste (6): Benten bakt 200.000ste pannenkoek in Polles Keuken

De tijd vliegt! Voor je het weet is het weer woensdag en is Benten weer in de buurt om de week doormidden te zagen. Ook vandaag weer een terugblik, maar dan wel heel kort geleden. Een week om precies te zijn. Benten was te vinden bij Polles Keuken en dat filmpje hebben we nog niet eerder hier geplaatst. Naast de epische battles om de wisselkabouter op vrijdag gebeuren er natuurlijk ook nog een heleboel andere leuke dingen in de Efteling. Zo staat er iets heel bijzonders te gebeuren in Polles Keuken en dat mag Benten natuurlijk niet missen.

Benten denkt dat hij een pannenkoek gaat eten in het aller-leukste pannenkoekenrestaurant van Nederland. Maar dat feestje gaat niet door. Benten mag aan de slag in de keuken om de 200.000ste pannenkoek te bakken. Een bijzondere mijlpaal voor Polles Keuken. Hoe zal de 200.000ste pannenkoek eruitzien? Een naturel met poedersuiker of toch eentje met spek en appel?

Wist je dat het dagrecord pannenkoeken bakken in Polles Keuken op 1.524 stuks staat? De Hartenpannenkoek is favoriet. Over de geserveerde pannenkoeken zijn in totaal nog ruim 4.000 flessen stroop leeggegoten.

Nog meer indrukwekkende aantallen: in een jaar tijd werden bijna 122.000 champignons, ruim 3.000 kilo kaas, maar ook zoete ingrediënten als ca. 19.000 appels en 305.000 rozijntjes gebruikt in de bereiding van de smakelijke pannenkoeken.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed