Benten's beste (5): Van Efteling Radio tot een uitdaging in Joris en de Draak!

Zagen, zagen, wiedewiedewagen. Daar is Benten om de week weer door te zagen. Vandaag blikken we terug naar 22 juni 2012. Vanwege de kou wilden we een filmpje over de Winter Efteling plaatsen maar dat zou wel erg flauw zijn. Benten nam plaats in de studio van Efteling Radio. Hij was te gast in de Wonderlijke Middagshow van DJ Fee. Zij laat zien hoe je radio maakt en test in de Efteling melodieën zijn muziekkennis. Oeps.. dat kan beter Benten! Enne, wie is toch die Tim uit Oss die tijdens de uitzending belt?

Ook was het weer tijd voor een uitdaging in een gouden envelop: dit keer bij Joris en de Draak. De ingrediënten van vandaag: Benten, drie Efteling bezoekers, vier bekers water en een ritje in de achtbaan.. Hoe zou dit nou weer aflopen?

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Meer Efteling Radio? http://www.efteling.com/NL/Radio/Prog…

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Komende vrijdag weer een nieuwe battle met Benten!!

SpeelgoedSpeelgoed