Vogels voeren met Mario en Benten ontdekt de Stoomcarrousel

De lente komt steeds dichterbij, maar buiten is het best nog koud. Hoewel het nog steeds fris is, zorgt Benten goed voor de gasten zoals je vorige week al kon zien. Maar Benten zorgt niet alleen voor de gasten. Samen met Mario voert hij de vogels in de Efteling. Euh… Benten… dat voer is toch voor de vogels?

Ook ontdekt Benten de Stoomcarrousel! De carrousel uit het Carrousel Paleis is al meer dan 100 jaar oud. Zelfs Anton Pieck heeft als kind een paar rondjes op de Stoomcarrousel gedraaid. Benten draait ook een paar rondjes… zonder handen. Waaghals.

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen